Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

H ελπίδα είναι ισχυρότερη απ τον φόβο κ. Σπηλιωτόπουλε...(βίντεο)

Στο βίντεο που ακολουθεί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρεται στην "μεγάλη περιφερειακή υπερδύναμη"...(προφανώς εννοεί την Τουρκία) όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ότι σε περιόδους αστάθειας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Άλλη μια απόδειξη ότι το πολιτικό σύστημα τρέμει τον ίσκιο του και εφευρίσκει τρόπους να σπείρει τον φόβο στους Έλληνες.

Θα του συστήσουμε να μετακομίσει στην γείτονα χώρα αν φοβάται τόσο πολύ.
Οι κίνδυνοι είναι και ήταν πάντα υπαρκτοί.
Οι Έλληνες όμως δεν φοβούνται και δεν εκβιάζονται στα εθνικά θέματα....
Εμείς ένα μπορούμε να σας πούμε :
H ελπίδα είναι ισχυρότερη απ τον φόβο κ. Σπηλιωτόπουλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.