Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

H Eθνική βγάζει στο σφυρί το “Astir Palace”...


Σύμφωνα με το Βusiness Τimes, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ετοιμάζεται να πουλήσει μια αθηναϊκή Ριβιέρα θέρετρο, που το επισκέπτονται παγκόσμιοι ηγέτες και αστέρες του κινηματογράφου για περισσότερο από μισό αιώνα, σε μια δοκιμασία της ικανότητας της χώρας να πουλήσουν στοιχεία του ενεργητικού τους...
Το 307.000 τ.μ συγκρότημα “Astir Palace” έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον των επενδυτών, σύμφωνα με τον Αριστοτέλη Καρυτινό, που είναι ο γενικός διευθυντής της ακίνητης περιουσίας της Τράπεζας.

Το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και η Εθνική τράπεζα, η οποία κατέχει μέρος του ακινήτου, θα ξεκινήσουν την διαδικασία δημόσιων προσφορών κατά τους επόμενους μήνες.
Το “Astir Palace” είναι ένα θρυλικό περιουσιακό στοιχείο και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτό", δήλωσε ο κ. Καρυτινός σε συνέντευξή του στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.