Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Το Eλληνικό γένος: Η μεγάλη πρόκληση για τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

του Πλωτάρχη (ΥΙ) Ζώη Μπέχλη.ΠΝ, Ειδικού Παθολόγου
 Η επιστολή αυτή γράφεται με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο "4 προτεραιότητες (και μία ευκαιρία) για τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας",

Μετά απο μια εναγώνιο προσπάθεια ενημέρωσης και νόμιμης δραστηριότητας, υπέρ των ενόπλων δυνάμεων, στις οποίες και υπηρετώ, διαπιστώνω ένα πολύ μεγάλο έλλειμα, και εξηγούμαι.
Διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο αναφέρεται στις προτεραιότητες των ενόπλων δυνάμεων.
Πράγματι είναι σημαντικά όσα αναφέρει και είναι σημαντικά για τον οποιονδήποτε στρατό.....εθνικό ή μισθοφορικό.
Αναρωτιέται όμως κανείς, για το αν εχει υποπέσει στην αντίληψη του συγγραφέα του άρθρου, το γεγόνος ότι λίαν συντόμως ο ελληνικός στρατός κινδυνεύει να μεταβληθεί ,απ'ο ελληνικό......σε ελλαδικό
ΔΗΛΑΔΗ απο στρατό των Ελλήνων, σε στρατό ενός κράτους εθνικά αποχρωματισμένου και ενός κάποιου χώρου που αυξάνεται ή μελλοντικά...μειώνεται.
Θα γνωρίζει άλλωστε την διαφορά μεταξύ ελληνικού και ελλαδικού ο συγγραφέας του άρθρου.....για να γίνω επεξηγηματικότερος, διά του παραδείγματος, επισημαίνω ότι οι Τούρκοι που ξεπατώσαν οι παππούδες μας με την λόγχη έως το 1913....ελλαδίτες ήταν, όχι όμως Έλληνες!
Το μέγιστο πρόβλημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένα και μοναδικό.....
Ο γνωστός για την αγάπη του σε όλους εμάς τους Έλληνες , κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, σε ανύποπτο χρόνο και μη νοιώθοντας την ανάγκη προφανώς να ενημερώσει ή να ζητήσει την γνώμη, ας πούμε της δημοκρατικής εθνικής αντιπροσωπείας(ΒΟΥΛΗΣ), αλλά ούτε και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας (ή μήπως τους ρώτησε και συμφώνησαν;), η οποία απαρτιζόταν απο τους κυρίους ΓΙΑΓΚΟ, ΦΡΑΓΚΟ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ, ΚΛΟΚΟΖΑ σε κάποιο διάλειμμα των σοβαρών του ενασχολήσεων ως ΥΕΘΑ,αφαίρεσε απο τις εισαγωγικές εγκυκλίους των στρατιωτικών σχολών ,την προϋπόθεση του ελληνικού γένους.
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.......
Εχουμε δηλαδή μια ευθεία επίθεση κατά του ελληνικού γένους και των γηγενών αυτοχθόνων αυτού του τόπου και αυτού του γένους....του ελληνικού γένους.
Αυτό επισημάνθηκε απο εν αποστρατεία αξκούς σε εξώδικό τους προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ο οποίος μάλλον δεν έχει πρόβλημα.......ο καθείς μπορεί να υποθέσει την εύλογη αιτία, εγώ δυσκολεύομαι να την καταλάβω....αλλά και προς την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων η οποία μάλλον ....δεν ασχολήθηκε γιατί είχε άλλα σοβαρότερα ζητήματα να επιλύσει.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό εξώδικο http://ministeexousia.blogspot.gr/2011/04/blog-post_05.html

Η συγκεκριμένη μεθόδευση, νόθευσης των αρχικών εγκυκλίων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παράδοση της διοίκησης των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε 20 χρόνια απο τώρα, στα χέρια αλλογενών, δηλαδή τα τέκνα των πακιστανών, μπαγκλαντεσιανών, αφρικανών και γιατι όχι και τούρκων(και αυτοί άνθρωποι είναι),που σύμφωνα με το έκτρωμα ΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ θα γεννηθούν 10 μέτρα μέσα απο την ελληνοτουρκική μεθόριο, θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων του τόπου......όχι του γένους, διότι ως τότε θα μας έχουν εξαλείψει.....μάλλον.
Αυτό είναι μια πράξη ύποπτη για  προδοσία, η οποία ενεδύθη το κάλυμμα μιας ακόμη πολιτικής αυθαίρετης απόφασης, διότι ο έλεγχος των ενόπλων δυνάμεων είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας και είναι λογικό να απαιτούμε οι εθνικά κυρίαρχοι Έλληνες, να ελέγχουμε τις ένοπλες δυνάμεις  και όχι να παραδίδεται η εθνική μας κυριαρχία επ' αυτών σε αλλογενείς.

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, κάποιοι, μέσα στην απελπισία του να βλέπουμε το άνοιγμα της κερκόπορτας στον ελληνικό στρατό, αποφασίσαμε να το θέσουμε υπόψιν του άλλου πόλου εθνικής εξουσίας, που είναι η δικαιοσύνη και προσφύγαμε στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, με την πεποίθηση ότι η δικαστική εξουσία θα κάνει αυτό που προβλέπει και επιβάλλει η εθνική της συνείδηση και θα υπερασπιστεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ και την εθνική μας κυριαρχία.
Χωρίς φόβο σας λέω καθαρά ότι, ως εν ενεργεία αξκος, έβαλα την υπογραφή μου απλά και μόνο διότι όταν ορκίζεσαι να βάλεις την ζωή σου μπροστά.....η υπογραφή μας είναι πολύ μικρή θυσία, ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα και σε καιρό ειρήνης Έλληνες που πεθαίνουν για να μείνει ο τόπος ελληνικός......οπότε τι είναι μια υπογραφή για το γένος; Απολύτως τίποτα και δεν αναφέρομαι μόνο στα ΙΜΙΑ.

Να τονιστεί ότι ο νυν υφυπουργος ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ, δεσμεύτηκε σε εμένα προσωπικά και κατ' ιδίαν ως αρχηγός, ότι κατανοεί τι έχει συμβεί και θα ασχοληθεί με το θέμα.......Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για την έναρξη μιας πολιτικής καρριέρας.
Απευθυνόμενος λοιπόν στη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, θεωρώ ότι αυτή είναι η μοναδική προτεραιότητα , δηλαδή η αποκατάσταση του ελληνικού γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΣΕΙ, που πραξικοπηματικά καταργήθηκε.
Λυπάμαι πραγματικά που βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να το επισημάνω ξανά, αλλά αυτή είναι η ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τη νέα ηγεσία του υπουργείου μας.
Σας επισημαίνω δε ,ότι πέραν εμού που εμφανώς ασχολούμαι με το θέμα, αποτρέποντας, όχι πάντα επιτυχώς, άλλους συναδέλφους να εμπλακούν, για ευνόητους λόγους, το σύνολο των συναδέλφων, που κατανοεί και αυτό είναι η λέξη κλειδί....ΚΑΤΑΝΟΕΙ, τι κερκόπορτα άνοιξε......,περιμένει, θα το πω σουλιώτικα: "στο γελέκι και στο φτερό" την όποια εξέλιξη θα υπάρξει επί του θέματος.
Τελειώνοντας την παρέμβαση αυτή, θα ήθελα να κάνω μνεία τόσο όσων συνυπέγραψαν την προσφυγή μας στο ΣτΕ, υπερασπιζόμενοι το γένος τους, όσο και ειδικά του Συνταγματάρχη ε.α. κ.ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ, ο οποίος συνέταξε μια μοναδικά επεξηγηματική επιστολή-εργασία για το θέμα, επισημαίνοντας όχι μόνο τον κίνδυνο, αλλά και  εμμέσως πλήν σαφώς, τις διαδικασίες 5ης φάλαγγας που αναπτύσσονται με τόσο μεγάλη επιτυχία.Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ
Nα σημειώσω ότι η στάση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα γίνει γνωστή στους  λληνες, την 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στην ολομέλεια του, μετά απο αναβολή, που έλαβε λόγω των εκλογών, όπου θα εξετασθεί το θέμα της παράδοσης της διοίκησης των ενόπλων μας δυνάμεων σε αλλογενείς,διότι περί βελούδινης παράδοσης πρόκειται!
Εδώ θα βρείτε την προσφυγή στο ΣτΕ .http://eothetis.blogspot.gr/2011/08/blog-post_911.html
Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
Το αν αποτελεί γι' αυτούς προτεραιότητα, είναι θέμα της εθνικής τους ευαισθησίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.