Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Χατζηνικολάου : Δε συμπαθώ το γαμωμνημόνιο! Να τη χέσω την ευρωζώνη!

Κουράστηκε και αυτός;;;
 


1 σχόλιο:

  1. Ε βέβαια , αφού μαζί με το κολλητάρι του τον Κουρή τα δίνει όλα για τη δραχμή. Γιατί άραγε ποντάρουν τόσο στη δραχμή ; Και βέβαια όλα τα ντύνουν και με πατριωτικά λόγια , μεγαλοστομίες , λαϊκισμό προκειμένου ο κόσμος να μην καταλάβει τί έγινε.
    Βρε γελοίε με τον ίδιο εκλογικό νόμο δεν έγιναν οι προηγούμενες εκλογές και παρόλα αυτά δεν υπήρξε κυβέρνηση; Τι λαϊκός ήρωας είναι αυτός ; Αντε παληκάρι μου και σε ανώτερα , βοηθός του Κουίκ την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.