Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Η "Νέα Μεγάλη ιδέα", η Μικρασιατική Καταστροφή και το Γουδί...

Μεγάλες κουβέντες από τον κ. Χαρακόπουλο χρησιμοποιώντας, κατά την άποψή μας, άστοχα και άκαιρα παραδείγματα από την Ιστορία μας και μάλιστα αυτή της Μικράς Ασίας και της Μεγάλης Ιδέας....
Στις 21 Απριλίου χαρακτήρισε την ανακήρυξη της ΑΟΖ "Νέα Μεγάλη Ιδέα". 
Η ανακήρυξη της ΑΟΖ δηλαδή το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και χρόνια, η εθνική μας υποχρέωση...έγινε κατά τον κ. Χαρακόπουλο η  "Νέα Μεγάλη Ιδέα" ...


Χθες, αναμασώντας το ξεπερασμένο από τις εξελίξεις ηλίθιο δίλημμα της εξόδου από την Ευρωζώνη (που τελικά μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το θέτουν), δήλωσε ότι μπορεί να καταλήξουμε σε νέα Μικρασιατική Καταστροφή. 
Ξεχνάει ότι η φυσική κατάληξη ήταν η εκτέλεση των προδοτών, πολιτικών και στρατιωτικών, στο Γουδί. 
Καλό είναι να μη μιλάς για σχοινί στο σπίτι του μέλλοντος να κρεμαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.