Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ταξιδεύοντας προς την εκλογική του περιφέρεια, το νομό Έβρου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε στάση σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη.
Καλεσμένος της Συντονιστικής Επιτροπής και των εθελοντών πέρασε από τα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της πόλης της Θεσσαλονίκης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους αλλά και να ευχαριστήσει- όπως είπε- μέσα από την καρδιά του για τη μεγάλη προσφορά τους κατά τη διάρκεια των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Οι νέοι της Συντονιστικής Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρόσφεραν ένα δώρο: ήταν ένα ειδικά φιλοτεχνημένο παλιό συρτάρι το οποίο είχαν αγοράσει από έκθεση εικαστικών που είχε πραγματοποιηθεί στη Μονή Λαζαριστών, τελευταία τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν για την ενίσχυση των καρκινοπαθών της Βορείου Ελλάδας.
Είχαν σκοπό να το στείλουν στον Πρόεδρο μετά τις εκλογές. Όμως με την ευκαιρία της σημερινής στάσης στη συμπρωτεύουσα του το παρέδωσαν οι ίδιοι.
Στη συνέχεια όλοι μαζί ήπιαν καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους.
Ο Πάνος Καμμένος αναχώρησε για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού του που είναι η πόλη της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.