Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΡΑΦΑΕΛΑΣ


Η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ. ΕΛ. Χανίων κατά την χθεσινή της συνεδρίαση (25/6/2012) αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να συνδράμει οικονομικά στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε η ΝΕΑ Τηλεόραση και η δημοσιογράφος του σταθμού κα. Κατερίνα Πολύζου, για την μικρή Ραφαέλα.
Η μικρή Ραφαέλα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε σε ατύχημα.
Σκοπός του τηλεμαραθωνίου ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται ώστε να μεταβεί η μικρή Ραφαέλα σε κέντρο της Ελβετίας και να επιστρέψει από εκεί όρθια.

Μένοντας πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του κινήματος μας, θα συνεχίσουμε με τον ιδιο ενθουσιασμό να προσφέρουμε την όποια δυνατή βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η Ελληνική κοινωνία.

Η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.