Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Το φλόμπερ του μακαρίτη...

Απίστευτη ιστορία...
Μιας φίλης μου ο πατέρας που έχει πεθάνει εδώ και ένα χρόνο, είχε στην κατοχή του ένα όλπλο φλόμπερ...
Λίγες μέρες πριν η φίλη, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Αστυνομία και την ενημέρωσαν ότι η άδεια οπλοφορίας του φλόμπερ είχε λήξει και θα έπρεπε να ανανεωθεί..
Τους απάντησε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει και εμείς δεν προτιθέμεθα να το κρατήσουμε..δεν θέλουμε το όπλο και δεν επιθυμούμε επέκταση της άδειας οπλοφορίας..
Δεν γίνεται της είπαν...
Όχι μόνο πρέπει να το κρατήσουν αλλά πρέπει να το παραχωρήσουν σε κάποιον από τους συγγενείς του αποθανόντος, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει:
ιατρική βεβαίωση από νευρολόγο-ψυχίατρο ότι έχει σώας τα φρένας, πιστοποιητικό θανάτου του μακαρίτη.....και να πληρώσουν 120 ευρώ....
Απίστευτο με το ζόρι να κρατήσεις ένα όπλο που δεν θες και να πληρώσεις κι από πάνω 120 ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.