Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

"Κουμπάροι" Σαλμάς- Μπαρμπαρούσης!

Ο Μάριος Σαλμάς της ΝΔ έχει βαπτίσει το παιδί του αδελφού του νέου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση (πιο γνωστός ως «Καραϊσκάκης»)! Η οικογένεια Μπαρμπαρούση ψήφιζε πάντα Σαλμά και Νέα Δημοκρατία, προερχόμενη...
ωστόσο από την παλαιά ΕΠΕΝ. Εσχάτως ο αδελφός του κουμπάρου του Μάριου θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του με την Χρυσή Αυγή και κατάφερε να εκλεγεί με μερικές εκατοντάδες ψήφους. Την αποκάλυψη (που έκανε η ιστοσελίδα parapolitika.gr), επαλήθευσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς. 

Τaxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.