Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Εγκαινιάσθηκε το γραφείο αγάπης και εθελοντισμού στο Δήμο Πειραιά


Εγκαινιάσθηκε το γραφείο αγάπης και εθελοντισμού στο Δήμο ΠειραιάΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Πασχαλίνα Καλαγιά, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ, τα εγκαίνια του γραφείου Αγάπης και Εθελοντισμού, στο ισόγειο του Δημαρχείου Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας κατά την τελετή των εγκαινίων, τόνισε:
«Είναι για μένα μια ξεχωριστή ημέρα σήμερα. Όπως ίσως όλοι γνωρίζετε, είχα μια μακρά θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Για 21 συνεχόμενα χρόνια, η Α΄ Πειραιώς και Νήσων, με τιμούσε με την αγάπη της και με έστελνε να την εκπροσωπήσω στο κοινοβούλιο.
Το πρώτο νομοσχέδιο που εισηγήθηκα το 1990 ήταν το νομοσχέδιο για τον «εθελοντή πυροσβέστη».
Σήμερα, η μεγάλη μου φιλοδοξία είναι να οργανώσουμε από εδώ, από τον Πειραιά, ένα εθελοντικό κίνημα, που θα αγκαλιάσει ολόκληρη την επικράτεια της χώρας και θα είναι μια πολιτιστική δύναμη, που θα βγαίνει από εδώ, από την Ελλάδα, για όλη την Ευρώπη. Θα μάθουν και οι σύμμαχοί μας και οι δανειστές μας ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν είναι οι τεμπέληδες και οι χαραμοφάηδες, αλλά είναι φορείς πολιτισμού και αγάπης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.