Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Για να ξέρουμε επίσημα ποιοι είναι οι τεμπέληδες στην Ευρώπη

Επίκαιρος ο ΟΟΣΑ τις τελευταίες ημέρες με την έκθεση φωτιά, που εμπλέκει άμεσα την χώρα μας για λαδώματα, για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία..
Δείτε τώρα τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Ο.Ο.Σ.Α (OECD) από το 2000-2010, ανά χώρα μέλος της Ε.Ε, για τις ώρες εργασίας ανά έτος....
Έτσι για να ξέρουμε ποιοι είναι πρωταθλητές στην δουλειά και ποιοί είναι οι άρχοντες της τεμπελιάς...
Όπως βλέπετε οι Έλληνες εργάζονται από όλους τους Ευρωπαίους με 2109 ώρες τον χρόνο, την ίδια ώρα που οι Γερμανοί, είναι 5οι απ το τέλος και εργάζονται μόνο 1419 ώρες...
Δηλαδή οι Γερμανοί δουλεύουν σε σχέση με τους Έλληνες :
690 ώρες λιγότερες το χρόνο...57,5 ώρες τον μήνα και 1,9 την ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.