Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αντισταθούμε στα σχέδια ξεπουλήματος της ΑΤΕ και θα προστατεύσουμε, πάση θυσία, τις περιουσίες των Ελλήνων Αγροτών

Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πίσω από την επιχείρηση ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας που ανέλαβε για λογαριασμό των εκπρόσωπων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, εξυφαίνεται ξεκάθαρο σχέδιο υφαρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και ειδικότερα των οφειλετών στην ΑΤΕ, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αγρότες.

Εφόσον ευοδωθεί το σχέδιο ξεπουλήματος της Αγροτικής, που έχει ήδη δρομολογηθεί με το ΦΕΚ 1363/Β’/26.04.2012, στους νέους μετόχους της Τράπεζας θα περιέλθουν όχι μόνο τα πάγια περιουσιακά στοιχεία, αλλά και οι εξασφαλισμένες με υποθήκες απαιτήσεις της Τράπεζας για τα αγροτικά δάνεια, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν αρρύθμιστα, αφήνοντας τους Έλληνες αγρότες παντελώς απροστάτευτους απέναντι στη νέα ιδιοκτησία της ΑΤΕ.

Είναι προφανές ότι, οι νέοι ιδιώτες μέτοχοι της ΑΤΕ, θα επιχειρήσουν να εισπράξουν τις απαιτήσεις της ιδιωτικής πλέον Τράπεζας με ψυχρά τραπεζικά κριτήρια και μόνο, εκχωρώντας την είσπραξη των δανείων ακόμη και σε εισπρακτικές εταιρείες, μετατρέποντας τους Έλληνες Αγρότες σε Κολίγους στην ίδια τους τη γη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας και των λοιπών επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας στο Ταμείο Ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, την οποία θρασύτατα αμφισβητούσαν μέχρι χθες στις δημόσιες τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση και το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας που βυθίζει τους δανειολήπτες, τους εργαζόμενους και το σύνολο του Αγροτικού Κόσμου στην ανασφάλεια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αντισταθούμε στα σχέδια ξεπουλήματος της ΑΤΕ και θα προστατεύσουμε, πάση θυσία, τις περιουσίες των Ελλήνων Αγροτών και των Δανειοληπτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.