Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Διαβάστε την δήλωση Σόιμπλε, για να καταλάβετε τι ψηφίσατε και τι μας περιμένει...

«Εάν τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, η Νέα Δημοκρατία θα έχει τις περισσότερες έδρες στο νέο κοινοβούλιο. Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικων.


Άρα, καταλαβαίνετε τι μας περιμένει…

2 σχόλια:

 1. εγώ κατάλαβα ότι 50,21% ψήφισε κατά της παραμονής στο μνημόνιο (ή στο ευρώ, από ότι ερμηνεύει ο Σαμαράς) και ότι το 29,66% θεωρεί θρίαμβο το 29,66%.

  Μεθάυριο που θα έρθουν τα εκκαθαριστικά, θα γελάσουμε. Θα υπάρξει λίγη πρόσκαιρη ρευστοτητα (δανεική) για εντυπώσεις και η κατοχή νομίζει ότι ...νομιμοποιήθηκε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε, από πρόσθεση δεν πας καλά .....
   Το 51,37 του ελληνικού λαού είπε ξεκάθαρα ΝΑΙ στην ευροζώνη, ΝΑΙ στην επαναδιαπραγμάτευση και απαγκίστρωση από το μνημόνιο.
   Φιλάκια και περαστικά ......

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.