ΣοΚ :Η Κανέλλη είναι (μακρυνή) ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου!

Μικρός που είναι ο κόσμος, τελικά. Και σατανικές μερικές συμπτώσεις…Τι εννοούμε; Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της… Λιάνας Κανέλλη!Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!
«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη …

Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
 Τέλος, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν η κόρη της έφερνε… Αριστερό γαμπρό, αφού γέλασε αμήχανα, άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για να τον αποδεχθεί: «Δεν ξέρω. Ρωτήστε την ίδια. Αν είναι αγωνιστής, να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας να το αποδεχτούμε…»!

Σχόλια