Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Επικρατείας Μιχάλης Γιαννάκης, σχολιάζοντας την αποστασία του Χάρη Αηδονόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ο κ. Χάρης Αηδονόπουλος θυμήθηκε 4 μέρες πριν από τις Εθνικές Εκλογές ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένας ευκαιριακός πολιτικός σχηματισμός. Φαίνεται ότι η αμετροέπεια και η αχαλίνωτη φιλοδοξία του, τον οδήγησαν να προδώσει με τον πιο ανέντιμο και ποταπό τρόπο ένα κίνημα που ο ίδιος επί δύο μήνες παρουσίαζε στον Θεσσαλονικιώτικο λαό ως τη μόνη λύση Εθνικής Αξιοπρέπειας και Ευθύνης.
Ο κ. Αηδονόπουλος έκανε την επιλογή του. Να βάλει τις προσωπικές του πικρίες και τους εγωισμούς του πάνω από το συμφέρον της Πατρίδας.

Ευχαριστούμε τον κ. Αηδονόπουλο για την προσφορά του. Πολύ περισσότερο, γιατί ακόμα και με την αποχώρησή του συνεχίζει να προσφέρει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Προσφέρει την αυτοκάθαρση του κινήματος από όσους είδαν την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά μας ως ευκαιρία προσωπικής πολιτικής ανέλιξης.

Δυστυχώς για τον κ. Αηδονόπουλο και τις πολιτικές του φιλοδοξίες, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και προσωπικά ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος δεν υπέκυψαν στην χονδροειδή απαίτηση του να αλλοιωθεί η λαϊκή ετυμηγορία των Θεσσαλονικιών και να αλλάξει η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, ώστε να εξασφαλίσει την εκλογή του.

Ευτυχώς όμως για τον ίδιο, ο κ. Σαμαράς και η κ. Μπακογιάννη έχουν δημιουργήσει ολόκληρη Σχολή Σκέψης στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και τις πολιτικές κυβιστήσεις που ταιριάζει απόλυτα με τις ευκαιριακές μετακινήσεις του κ. Αηδονόπουλου και που μετέτρεψε την πάλαι ποτέ πατριωτική ΝΔ στο σημερινό ετοιμόρροπο καταφύγιο για πολιτικά σκύβαλα.

Άλλωστε οι πολίτες της συμπρωτεύουσας θα δώσουν στον αήθη και απρεπή «μεγαλοπαράγοντα» την απάντηση που του αρμόζει.

Στους υπηρέτες της Εθνικής Υποταγής και της Υποτέλειας, σε αυτούς που στηρίζουν την παράδοση της Μακεδονίας στον Γερμανό Έπαρχο Φούχτερ, τους αξίζει η τιμωρία.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου ο Ελληνικός λαός θα δώσει την Εθνική του Ανταπάντησή.

Είμαστε Πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.