Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Πρόκληση για την κοινωνία η τοποθέτηση του κυρίου Ράπανου στο υπουργείο οικονομικών.


Πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν το παρελθόν του κυρίου Ράπανου, που έχει διατελέσει σε λαμπρές θέσεις.Ένας άνθρωπος με θέσεις κλειδιά στην διακυβέρνηση Σημίτη, αφού διατέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την σκοτεινή εποχή 2000 – 2004.
Προφανώς ούτε αυτός γνώριζε κάτι για τα Swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου – Goldman Sachs, υπόθεση για την οποία η εταιρεία έχει μηνυθεί διεθνώς.
Ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος του ΔΣ του …ΟΤΕ, ποιά περίοδο νομίζετε; Το 1998 – 2000!
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ.
Ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει σε μία ακόμα θέση κλειδί. Στην Κτηματική τράπεζα! Ως υποδιοικητής και διοικητής την περίοδο 1995 – 1998.
Μιλάμε για πραγματικά νέο αίμα στην δημόσια διοίκηση, στο πιο νευραλγικό υπουργείο.
Ένας άνθρωπος των τραπεζών, θα σώσει την Εθνική οικονομία.
Την ίδια στιγμή που τρέχει το ομιχλώδες  θέμα της ανακεφαλαιοποίησης, την ίδια στιγμή που είναι ξεκάθαρο γιατί γονάτισε η Ελληνική οικονομία. Προ και μετά μνημονίου.
Να θεωρήσουμε ότι ο κύριος Ράπανος θα αναλάβει να διερευνήσει και τις τρομερές καταγγελίες του Ρόιτερς για τον κύριο Σάλλα και τον κύριο Βγενόπουλο, καταγγελίες που έγιναν γαργάρα από τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”;
Εάν κάποιοι θεωρούν ότι ο κύριος Ράπανος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση, ίσως οι εκλογές να είναι πλέον ένας …ακατάλληλος θεσμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.