Η Ελλάδα ζητάει από την Τρόικα την Σελήνη...

Δείτε τι γράφει ο ξένος τύπος για τις προτάσεις αναδιαπραγμάτευσης της κυβέρνησης...
Mike "Mish" Shedlock (MISH'S Global Economic Trend Analysis):
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσει η κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα, μετά την απόρριψη από την Γερμανία των προτάσεων διευκόλυνσης του μνημονίου ....για:
- Μείωση του ΦΠΑ
- Πάγωμα των απολύσεων
- Επέκταση χρονοδιαγράμματος μείωσης του ελλείμματος κατά δύο έτη
- Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

- Παροχή μεγαλύτερης βοήθειας στους ανέργους
- Επιτάχυνση πληρωμών σε παρόχους υπηρεσιών της κυβέρνησης.
Το Bloomberg αναφέρει ότι η Ελλάδα επιδιώκει δύο τουλάχιστον έτη παράταση για τους στόχους του δανεισμού, σημειώνοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά συμφωνούν ότι, τα σχέδια για την περικοπή 150.000 θέσεων δημόσιων υπαλλήλων θα πρέπει να εγκαταλειφθούν."
Τα κόμματα του συνασπισμού μπορεί να συμφωνήσουν σε ότι θέλουν.
Μπορούν επίσης να συμφωνήσουν ότι το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από πράσινο τυρί...


Σχόλια

  1. χαρτινο το φεγγαρακι , ψευτικη η ακρογυαλια και αν με πιστευες λιγακι ... θ'αταν ολα αληθινα , αλλα εδω δε πιστευουμε οι ιδιοι στον εαυτο μας και ουτε κανουμε κατι για να γινουμε σοβαροι οποτε ειναι ισως ματαιο να περιμενουμε απο τους αλλους να μας πιστεψουν.Ισως ο Σαρτζετακης ειχε κανει το πιο ευστοχο χαρακτηρισμο των Ελληνων .... ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ ....σας λεει κατι , ζουμε μια ουτοπια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.