Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Πάνος Καμμένος: Σε αυτή εδώ τη χώρα, ξέρετε, ότι η αλήθεια είναι μια αρετή που αποτελεί βάση για τη Δημοκρατία


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, αποχωρώντας από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εκτός από τη διακαναλική δήλωσή του, μίλησε και σε ξένα τηλεοπτικά συνεργεία, λέγοντας τα εξής:
«Δυστυχώς η πολιτική της Γερμανίας έχει οδηγήσει σε τεράστιο πρόβλημα τις σχέσεις μεταξύ του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή τη στιγμή ο λαός μας αντιμετωπίζεται εχθρικά.
Η λιτότητα έχει φτάσει σε σημείο να έχουμε οδηγηθεί μια χώρα υπερήφανη σε 3.000 αυτοκτονίες.
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι και οι περισσότεροι συνταξιούχοι δεν μπορούν να ζήσουν.
Το 80% των ελληνικών επιχειρήσεων κλείνει. Και αυτό γιατί οι πολιτικές που επιβάλλονται, με τη βαριά φορολογία, είναι αδύνατον να γίνουν αποδεκτές από την ανέχεια που υπάρχει στην ελληνική οικονομία.

Παράλληλα θέλω να ζητήσω ξεκάθαρα, προκειμένου να προχωρήσουμε στη διάλυση αυτών των κυκλωμάτων διαφθοράς που υπάρχουν, αντί να έχουμε υψηλή κριτική ιδίως από τη γερμανική κυβέρνηση, να δοθούν τα στοιχεία εκείνα των πολιτικών οι οποίοι δωροδοκήθηκαν.
Όταν με προσωπική εντολή της κυρίας Μέρκελ δεν παραδίδεται στην Ελλάδα ο γενικός Διευθυντής της SIEMENS, ο κ. Χριστοφοράκος, ο οποίος γνωρίζει εκείνους που πλήρωνε και δωροδοκούσε, η Ελλάδα δεν μπορεί να διαλευκάνει τις υποθέσεις και να οδηγήσει τους πολιτικούς αυτούς στη φυλακή και βεβαίως εκτός της πολιτικής.
Όταν ζητάς να λυθεί το θέμα της διαφθοράς, θα πρέπει να μην ψάχνεις μόνο τον δωροδοκηθέντα, αλλά να δώσεις τη δυνατότητα και να υποχρεώσεις αυτόν που δωροδόκησε να πει την αλήθεια.
Σε αυτή εδώ τη χώρα, ξέρετε, ότι η αλήθεια είναι μια αρετή που αποτελεί βάση για τη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.