Όταν η Σοφία Βούλτεψη αποκάλυπτε τον ρόλο των κ.κ Ράπανου και Στουρνάρα..

Εμείς αυτή την Σοφία θέλουμε....
Διαβάστε τι έγραφε στις 3 Ιαν.2012, στην "Ελεύθερη Ζώνη" σε άρθρο της , η Βουλευτής της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη..
" Η παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ εξακολουθεί να προβάλλεται ως φόβητρο, την ώρα που ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει από προχθές κηρύξει - με την παρουσία του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του Δήμου Αθηναίων στο γυμναστήριο του Ρουφ - το 2012 ως… Έτος Συσσιτίων.
Παράλληλα, μετά την ανακήρυξη του Γ. Παπανδρέου – ο οποίος αναμετράται και σήμερα με το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ σε μια ακόμη συνεδρίαση-θρίλερ – σε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2011 από το αυστριακό περιοδικό «Προφίλ», χθες την σκυτάλη πήρε η γαλλική εφημερίδα «Les Echos».

Η εφημερίδα επέλεξε τον κ. Παπαδήμο ως έναν από τους πέντε ηγέτες παγκοσμίως που έχουν να αντιμετωπίσουν «σοβαρές προκλήσεις» - προφανώς με μεγαλύτερη αυτή της… καλύτερης λειτουργίας των συσσιτίων.
Πρόκειται για άλλη μια «ελληνική επιτυχία», καθώς ξαφνικά ο κ. Παπαδήμος βρέθηκε στην ίδια κατηγορία με ηγέτες όπως ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ο Σαρκοζί και ο Κινέζος Ζι Ζινπίνγκ!
Η προπαγάνδα – εξαγόμενη και μη – καλά κρατεί. Στο εξωτερικό, η εικόνα που προβάλλεται είναι πως η Ελλάδα δεν είναι άξια των… σωτήρων της τύπου Παπανδρέου και Παπαδήμου, καθώς όλα αποδίδονται στην «πρεμούρα» της Νέας Δημοκρατίας να κυβερνήσει και όχι στην ανικανότητα των σούπερ ηγετών και τεχνοκρατών να κυβερνήσουν.
Παράλληλα, συνεχίζεται η τρομοκρατία μέσω ευρώ, καθώς την σκυτάλη χθες της κινδυνολογίας έλαβαν οι επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας και του ΙΟΒΕ κ.κ. Ράπανος και Στουρνάρας, οι οποίοι προειδοποίησαν (αλήθεια, ποιους;) για τις εφιαλτικές συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από το ευρώ, που, όπως είπε ο κ. Ράπανος, θα κριθεί το προσεχές τρίμηνο.
Στο ίδιο (κινδυνολογικό) μήκος κύματος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, που μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι μίλησε για την ανάγκη εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η επιστροφή στη δραχμή και για το γεγονός ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει γλιτώσει τον κίνδυνο χρεοκοπίας, επειδή έλαβε την έκτη δόση.

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ψήφισα ΝΔ. Αναρωτιέμαι τι σκέφτονται όσοιψήφισαν ΝΔ. Γιατί δεν ψήφισαν Πασόκ?

    Όσο καθυστερούμε την στάση (και την έξοδο) ΤΟΣΟ πιο ξεβράκωτοι θα είμαστε. ¨ΟΣΟΙ καθυστερουν, για οποιοδήποτε πρόσχημα, απλά βεβαιώνονται ότι ΔΕΝ θα ανακάμψουμε και θα ειμαστε υποτελείς μέχρι τον Δ' Παγκόσμιο πόλεμο, και βλέπουμε. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχαιοπτέρυγε δεν σου πάει η ζέστη. Σε συμβουλεύω άμεσα να βάλεις παγοκύστη με μπόλικα παγάκια στο κεφάλι.

      Διαγραφή
  2. Καλά μου φιλαράκια γιατί δεν ασχολείστε με το κόμμα σας ; Ο κόσμος βαρέθηκε ποια τα κουτσομπολιά θέλει λύσεις , θέλει προτάσεις θέλει να πάει μπροστά . δεν είδατε ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου που βρίζοντας με το Σαμαρά και την Ν.Δ. και χάσατε 4 μονάδες. Δεν βάλατε μυαλό και κάνετε και τώρα το ίδιο ΛΑΘΟΣ τι είπε η Βούλτεψη πριν 5 μήνες , ο κομανετσι οι δωσίλογοι και διαφορά άλλα Φαίδρα .Συνεχίστε έτσι και στο τέλος θα πάτε να κάνετε παρέα στο Καρατζαφερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάξιε, δεν έχεις καταλάβει οτι έχουν μείνει ακόμα στη προεκλογική περίοδο ?
      Δες για παράδειγμα τα προεκλογικά video που είναι σταθερά ανεβασμένα στο μπλογκ, λες και εχουμε ακόμα εκλογές. Δες επίσης την την πρεκλογική αφισέτα του ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ λες και δεν πήραν μυρουδιά ότι το ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκε και είναι τρίτο κόμμα.
      Που θα πάει όμως κάποτε θα καταλάβουν οτι οι εκλογές πέρασαν.

      Διαγραφή
  3. Είναι τόσο θλιβερά τα κομματόσκυλα του συστήματος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ότι πιο ποταπό, γλοιώδες και ξεφτιλισμένο έχει αυτός ο τόπος: τα βολεμένα τσογλάνια με τις πλαστικές σημαιούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.