Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Βίαιο ξέσπασμα του Βενιζέλου σε εκπομπή, δίνει την χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ! (βίντεο)

Θα τους Ψηφίσετε;

3 σχόλια:

 1. Το μόνο που βλέπω είναι η δίκαιη αγανάκτιση ενός έλληνα πολιτικού, αρχηγού κόμματος, σε μία προβοκατόρικη ερώτηση πιστή αναπαραγωγή της λάσπης που έχει ρίξει στον ανεμιστήρα γνωστός πολιτικός δημαγωγός και λαικιστής.
  Επίσης, αυτό που βλέπω είναι προσπάθεια του διαχειριστή του μπλογκ και υποψηφίου βουλευτή με συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό να προπαγανδίσει εναντίον πολιτικού αντιπάλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον χρειάζεσαι οφθαλμίατρο αγαπητέ...
   Και να μην ξεχνάς :
   "Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας."

   Διαγραφή
 2. Αυτό ο πολιτικός είναι από τους πιο επικίνδυνους διότι προσβάλει διαρκώς την νοημοσύνη του πολίτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.