Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Ο Κ. Παπούλιας επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πρόκειται να ηγηθεί της ελληνικής αντιπροσωπείας στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 28 και 29 του μηνός.
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, όπου σημειώνεται ότι αυτό είναι σύμφωνο με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σημειώνεται, ότι η νομική υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάνθηκε ότι η χώρα θα πρέπει να εκπροσωπηθεί είτε από τον Πρόεδρο, είτε από τον αρχηγό του κράτους.
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει ότι ο Α. Σαμαράς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Συνόδου, θα έχει τηλεφωνικές επαφές με ομολόγους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.