Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Νέες εσωκομματικές βολές Πάγκαλου

Βολές κατά πάντων στο ΠΑΣΟΚ και ιδίως προς την ηγεσία του κόμματος επιφύλαξε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, μέσω μηνυμάτων του στο τουίτερ.

Ειδικότερα, ο κ. Πάγκαλος, με αφορμή σχόλια στενών συνεργατών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αν ο κ Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του ενόψει της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, σχολίαζε λέγοντας «κοίτα ποιοι μιλάνε», τονίζοντας ότι μερικοί δεν είχαν γεννηθεί & άλλοι κυκλοφορούσαν στην Ενωση Κέντρου & στο ΚΟΔΗΣΟ.
Επίσης, σχολίασε και βαρύτατες, όπως έγραψε, περιπτώσεις, που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81, ενώ έκανε λόγο για ανεπάγγελτους και αργόμισθους υπαλλήλους ενός χρεοκοπημένου κόμματος.

Να σημειωθεί ότι, ενόψει των διαδικασιών ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, καταγράφεται έντονη κινητικότητα, καθώς στις 6 Ιουλίου αναμένεται η δημιουργία κίνησης πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον πρώην υπουργό Ηλία Μόσιαλο, ενώ την παραμονή, 5 Ιουλίου, αναμένεται και μία συνέλευση του λεγόμενου Π80 (στελέχη ΠΑΣΟΚ από δεκαετία 80), στην οποία θα δώσει το παρόν ο Γιάννης Ραγκούσης.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.