Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Βούλγαροι αγοραστές χτυπάνε την πόρτα της Ελλάδας για να αγοράσουν ακίνητα...


Το τηλεοπτικό κανάλι BTV, αποκάλυψε ότι περισσότεροι Βούλγαροι αγοράζουν εξοχικές κατοικίες στη χώρα, παρά την συνεχιζόμενη ανασφάλεια γύρω από την ελληνική χώρα. “Πολλοί Ευρωπαίοι βρίσκουν προσφορές” στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική έκθεση, δεδομένου ότι οι τιμές έχουν μειωθεί κατά 10 % κατά τους τελευταίους έξι μήνες.

Επενδυτές από τη Βουλγαρία επικεντρώνονται στην Βόρεια Ελλάδα, που είναι πιο κοντά στην πατρίδα τους. Ως αποτέλεσμα, η παραθαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής είναι πολύ δημοφιλής, καθώς το παραλιακό ακίνητο γίνεται πολύ πιο προσιτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.