Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

olympiada

Αυτά που έδωσες, ΜΕ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» και είχες το θράσος να μας το ανακοινώνεις, καθησυχαστικά χαμογελώντας, στην εκπομπή του Αυτιά, το Μάρτη 2012.

Εκπομπή που δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πουθενά να στην τριψω στη μούρη, εκεί που έλεγες ότι το κούρεμα των ομολόγων των Ασφαλιστικών Ταμείων είναι αντιμετωπίσιμο.

Τράβα τώρα,

- Που δεν πληρώνεις τους φαρμακοποιούς από ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, αυτά που δίναμε στα ταμεία μας για να έχουμε μέριμνα όταν έχουμε ανάγκη (σοσιαλ, κοινωνία, θυμάσαι?)

- Που “κουρεψες” ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,

Να πληρώσεις ΕΣΥ τα φάρμακα του καρκινοπαθή, του νεφροπαθή και των άλλων αδελφών μας που πεθαίνουνε,
Γιατί είσαι κύριος υπεύθυνος!

Υπήκοος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.