Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Ρωσικά αποβατικά πλοία διατάχθηκαν να κατευθυνθούν στις ακτές της Συρίας

Τα μεγάλα αποβατικά πλοία «Νικολάι Φιλτσένκοφ» και «Τσέζαρ Κούνικοφ" ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τη έξοδο τους στη Μεσόγειο θάλασσα με σκοπό να πραγματοποιήσουν ειδικές αποστολές στο λιμάνι της Συρίας Ταρσό, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.

Τα πλοία θα μεταφέρουν μεγάλη ομάδα πεζοναυτών του στόλου της Μαύρης θάλασσας.Το μεγάλο επιβατικό πλοίο «Νικολάι Φίλτσενκοφ» μεταφέρει έως 300 καταδρομείς είτε 20 τεθωρακισμένα μάχης. Το αποβατικό «Τσέζαρ Κούνικοφ» έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά 225 καταδρομέων και 10 τεθωρακισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.