Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ.


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Χρήστος Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από σήμερα αναλαμβάνω την Εκπροσώπηση και τον Πολιτικό Σχεδιασμό των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ενός κινήματος που γεννήθηκε από την άρνηση των πολιτών να αποδεχτούν ως μόνη τους μοίρα τα Μνημόνια και τις πολιτικές που δημιουργούν ύφεση, ανεργία και ανθρωπιστική κρίση, ενώ ταυτόχρονα εκχωρείται εθνική κυριαρχία της χώρας.
Ενός κινήματος που καλείται με μικρό αριθμό Βουλευτών και πενιχρά μέσα να ανταποκριθεί στα μέγιστα καθήκοντα:

Να ελέγξει μια κυβέρνηση που ενώ δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε απολύτως σε κανένα Έλληνα, την ίδια ώρα δεσμεύεται απολύτως προς τους δανειστές της χώρας.
Να αποδείξει ότι μπορεί να υπάρξει αξιόπιστος δρόμος που αποκαθιστά την εθνική κυριαρχία, αντιμετωπίζει τα δημοσιονομικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας και να δώσει ελπίδα στην Ελληνική Οικογένεια.
Το έργο είναι δύσκολο. Η προσπάθεια είναι ιερό καθήκον να καταβληθεί και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι καταδικασμένοι να τα καταφέρουν.
Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ανθρωπίνως δυνατή, προς την υποβοήθηση αυτής της αποστολής. Αποστολή που έχει αναθέσει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο ελληνικός λαός.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.