Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Σταϊνμάγερ για Μέρκελ: είσαι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης..

Έντονη κριτική από SPD και Πράσινους

Σταϊνμάγερ: "Είστε μέρος του προβλήματος"
Καταιγισμός κριτικής σήμερα μετά την ομιλία της στη Βουλή με τον επικεφαλής της Κ.Ο. των Σοσιαλδημοκρατών Σταϊνμάγερ να χαρακτηρίζει την καγκελάριο «μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης».
Για να συμπληρώσει ότι η ακολουθούμενη πολιτική της δημοσιονομικής εξυγίανσης της Μέρκελ που στηρίχθηκε σε μια λανθασμένη διάγνωση έχει αποτύχει καθώς οι περικοπές από μόνες τους δεν λύνουν το πρόβλημα. Η υπεύθυνη για τα δημοσιονομικά από το κόμμα των Πρασίνων Πρίσκα Χιντς ευχήθηκε στη Μέρκελ μακροημέρευση, αλλά την κάλεσε «να μην συνδέει την μακροζωία με τα ευρωομόλογα…»
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.