Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας: Ισχυρή η φωνή μας

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων, που τίμησαν με την ψήφο τους το Κίνημα στις προηγούμενες εκλογές, παραμένει αταλάντευτο στην απόφασή του, έχοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές μας ως προς την αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε. Η παρουσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο παραμένει ισχυρή, εκπροσωπώντας τη φωνή των Ελλήνων που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, σε μία ελεύθερη Ελλάδα.
Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη προεκλογική εκστρατεία που τα χαρακτηριστικά της ήταν η τρομοκρατία των πολιτών, η απειλή των Ελλήνων ψηφοφόρων από τα γνωστά κέντρα του εξωτερικού και φυσικά η πόλωση μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, που οδήγησε το εκλογικό αποτέλεσμα σε ένα νέο δικομματικό πολιτικό σύνδρομο.

Παραμένουμε σταθεροί στα πιστεύω μας και θα αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα μέσα στη Βουλή, για να προασπίσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία και την ευημερία της Ελληνικής οικογένειας. Θα πολεμήσουμε για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.