Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Εξεταστική για την οικονομία...Το θέμα δεν τέθηκε..

Ακούστε στο ηχητικό στην συνέχεια του άρθρου τι είπε σήμερα το πρωί, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης στον Real fm και στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή..

Σε ερώτηση της Κάτιας Μακρή για τις συζητήσεις των κομμάτων σχτικά με την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο κ. Χατζησωκράτης είπε:
Το θέμα δεν τέθηκε....


Eίπε επίσης ο κ. Χατζησωκράτης, στην ουσία ότι λέγονται από τους αρχηγούς κάποια πράγματα προεκλογικά, αλλά όταν διαμορφώνεις μια κυβέρνηση που δεν έχεις πλειοψηφία κάνεις και υποχωρήσεις...
Μετά από αυτά που ακούσατε, τι φαντάζεστε ότι θα γίνει με την εξεταστική για την οικονομία ;;;
Έχετε καμιά αμφιβολία ότι πάει για κουκούλωμα η όλη ιστορία;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.