Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Μα γιατί μόνο τον κ. Ιωάννη Στουρνάρα; Βάλτε και τα μέλη του ΙΟΒΕ σε υπουργικούς θώκους!

Ακούγεται έντονα το όνομα του κυρίου Στουρνάρα ως φαβορί για συμμετοχή στο νέο υπουργικό σχήμα.Λογικό. Ο κύριος Στουρνάρας και το ΙΟΒΕ έπεσε διάνα στις προβλέψεις του, για τις ευεργετικές συνέπειες του μνημονίου στην πραγματική οικονομία.

Στις 20/09/2010 δήλωνε: Με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή της στάσης πληρωμών, που θα είχε ολέθριες επιπτώσεις στην ευημερία των πολιτών της”, επισημαίνει  το ΙΟΒΕ στην τριμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία. Έκτοτε βέβαια, όχι μόνο δεν είδαμε τις αγορές, αλλά κινδυνεύσαμε καμμιά πενηνταριά φορές με στάση πληρωμών και επιστροφή στην δραχμή. Λεπτομέρειες…

Όσο για την ευημερία των πολιτών; Γεγονός. Μόνο ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Κατά τα άλλα, οι Έλληνες πολίτες έχουν φτάσει το επίπεδο ευημερίας των Φινλανδών (στις αυτοκτονίες). Προφανώς λόγω της αύξησης των πωλήσεων CD των HIM με το Best Seller “Join me in Death”.

Λεπτομέρειες.

Το μυστικό της επιτυχίας όμως δεν είναι ο κύριος Στουρνάρας, αλλά τα εκλεκτά μέλη του ΙΟΒΕ τα οποία εισηγούμεθα να αξιοποιηθούν άμεσα στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Είναι δυνατόν τέτοια διαμάντια να πηγαίνουν χαμένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.