Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Πάνος Καμμένος: Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα«Ελληνίδες και  Έλληνες , θέλω από την καρδιά μου να  ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες , τις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι σε όλη την επικράτεια, από το Καστελόριζο ως τους Οθωνούς, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο, μας στήριξαν παρόλο το πόλεμο, τη λάσπη , τον αγώνα που δώσανε οι άλλοι με νύχια και με δόντια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,  προκειμένου να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη  Πραγμάτων.
   Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτά που είπαμε, ισχύουν και μετά τις εκλογές. Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα. Οι υπογραφές του κ.  Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά αφορούν τους ίδιους και όχι τον ελληνικό λαό.   Η μόνη υπογραφή η οποία μας δεσμεύει είναι αυτή την οποία περιέγραψε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης λέγοντας ότι  «ο Θεός έβαλε την  υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και το λόγο τον κρατά».   Ο Θεός μαζί μας».

1 σχόλιο:

  1. Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΚΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ,ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.