Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Η επιστολή απάντηση του Υπουργού οικονομικών Γεωργίου Ζανιά στα ερωτήματα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από την απάντηση του υπηρεσιακού ΥΠΟΙΚ κ. Ζανιά, στα ερωτήματα που είχαν τεθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αποκαλύψεις που αφορούν, στο που πηγαίνουν τα λεφτά  του EFSF, στην αποτυχία του μνημονίου, στην είσπραξη εσόδων, και στην μη υπογραφή της Σύμβασης με την Siemens.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή Ζανιά

ΑΝΕΛ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.