Πως μπορεί άραγε να τα ξεχάσει κάποιος όλα αυτά...;;

Το βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου, είναι για σκληρά νεύρα και δυνατά στομάχια..
Αυτό που θα δείτε δεν είναι προϊόν μοντάζ, δεν είναι βίντεο εικονικής πραγματικότητας, δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας ...
Είναι απόσπασμα από την ομιλία του  κ. Βενιζέλου στο Εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στις 14 Ιαν.2012..




Πως μπορεί άραγε να τα ξεχάσει κάποιος όλα αυτά...;;
Πως μπορεί οι ίδιοι άνθρωποι με μικρές παραλλαγές, να είναι ακόμη στην εξουσία και στην διακυβέρνηση της χώρας..;;
Πως γίνεται να ξεχνάνε κάποιοι τόσο εύκολα και να σβήνουν με μιας όλας αυτά που έχουν συμβεί..
Πως μπορεί και με ποιο δικαίωμα δίνεται άφεση αμαρτιών σε όλα αυτά τα ανομήματα, τις απίστευτες μεθοδεύσεις και το ξεπούλημα της πατρίδας μας;;

Σχόλια

  1. Μου φαίνεται οτι δεν έχεις πάρει μυρουδιά τι έχει συμβεί το τελευταίο 5μηνο και έχεις κολλήσει στο παρελθόν.
    Φίλε ξύπνα έγιναν ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!
    Και όχι ΜΙΑ αλλά ΔΥΟ φορές !!!!
    Η λαική ετυμηγορία αυτά τα καταδίκασε και έφερε το ΠΑΣΟΚ τρίτο κομμα με ποσοστό το χαμηλότερο της ιστορίας του. Αυτό δεν ΄το έχεις αντιληφθεί ακόμα ?
    Απ΄οτι φαίνεται ΟΧΙ και άλλη μια απόδειξη είναι οτι ακόμα έχεις μόνιμα αναρτημένη την αφισέτα του ΠΑΣΟΚ = ΔΝΤ.
    Μετά από όλα αυτά σε συμβουλεύω να ξεκολλήσεις από τις εμμονές σου με το ΠΑΣΟΚ και το παρελθόν και να ασχοληθείς με το παρόν και με το τι μέλλει γενέσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοί που τα βάζουν τώρα με το ΠΑΣΟΚ είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια ήταν βολεμένοι και τώρα το παίζουν αντιπασόκοι, απλά και μόνο για να ξαναβολευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση στο ερώτημα του άρθρου είναι απλούστατη.
    Με τον ίδιο τρόπο που ξέχασαν κάποιοι τον "βίο και τη πολιτεία" αυτών που ίδρυσαν το νεο μεγαζάκι των "Ανεξάρτητων" Ελλήνων.
    Ετσι δεν είναι αγαπητέ Μπάμπη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.