Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Την Ελλάδα δεν θα την αρπάξουν το σύστημα Μέρκελ, Σόϊμπλε, τοκογλύφοι τραπεζίτες και οι εδώ συνοδοιπόροι τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
«Υπενθυμίζουμε τη σαφή αντίθεσή μας στα σχέδια της γερμανικής επικυριαρχίας και για τα ενεργειακά ζητήματα της χώρας, όπως αυτά εκφράζονται και από τον εκπρόσωπό της Χανς Γιοκίμ Φούχτελ, τον οποίο οι μνημονιακοί πολιτικοί παράγοντες της Ελλάδας, όλων των επιπέδων, έχουν αναδείξει σε έναν επικίνδυνο για τα ελληνικά συμφέροντα συνομιλητή.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εύχονται και το θεωρούν δεδομένο ότι οι Αυτοδιοικητικοί επικεφαλείς και συνεργάτες τους, πράγματι πρέπει να εργάζονται για το καλό του τόπου τους και της Ελλάδας γενικότερα. Αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να αγνοούν ότι κρίσιμα τοπικά θέματα, όπως π.χ. αυτά (επαναλαμβάνουμε) της Ενέργειας, μπορεί και οφείλουν να είναι πλέγμα γενικότερου εθνικού σχεδιασμού, γεγονός που θα ωφελήσει ακόμα περισσότερο και τις τοπικές κοινωνίες.
Και μάλιστα σε μία εποχή που η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, με εκλεκτούς τοποτηρητές τους, είναι έτοιμοι για το απόλυτο ξεπούλημα της περιουσίας της Ελλάδας, με πρώτο στόχο τη ΔΕΗ (εν προκειμένω και με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης) και το απαράδεκτο πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ.
Για όλα αυτά, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν απειλούν. Απλά προειδοποιούν τους «πρόθυμους» για τις ευθύνες τους. Την Ελλάδα δεν θα την αρπάξουν το σύστημα Μέρκελ, Σόϊμπλε, τοκογλύφοι τραπεζίτες και οι εδώ συνοδοιπόροι τους.
Και κάτι τελευταίο. Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, αλλά τοποθετείται δημόσια, πάντοτε με βάση την Ιδρυτική Διακήρυξη, την Εθνική Αντιπρόταση και τις επίσημες δηλώσεις - εξαγγελίες - δεσμεύσεις -

1 σχόλιο:

  1. Οι ΟΤΑ φίλε, είναι πουλημένη Μαφία. Μαφία τοπική που ζει από ευρωλεφτά. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ 100% στα Γερμανικά αποικιοκρατικά σχέδια. ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ!! EDF. Veolia. Και συνεταίροι στην αρπαχτή με τα νερά (περαν αιολικών και φ/β) Λαι στα σκουπίδια (ανακύκλωση την λένε οι άπλυτοι μαφιόζοι. Οι ΟΤΑ ακόμα κι αν δεν είναι Πασόκοι είναι η τρίτη λαίλαπα του Πασόκ, κληρονομιά της δεύτερης (Σημ), με συστατικά της πρωτης (ΑΓΠ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.