Για να μην τρώμε κουτόχορτο...


Για να μην τρώμε κουτόχορτο, με τις δήθεν παροχές και τις προτάσεις της Ν.Δ.
Διαβάστε την μετάφραση των επίμαχων σημείων της επιστολής Σαμαρά στην τρόικα της 15ης Φεβ.2012.
Για να ξέρουμε αν αυτά που μας λένε μπορούν να τα κάνουν, δεδομένης της έγγραφης δέσμευσης της Ν.Δ για αυστηρή τήρηση των στόχων, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο το πρόγραμμα...
Ακόμα και ένας υπάλληλος της τρόικας δεν θα υπέγραφε μια τέτοια επιστολή υποταγής, αφοσίωσης και δέσμευσης στο πρόγραμμα...
Πρέπει όμως να ομολογήσει ο κ Σαμαράς στους Έλληνες ποιους εξαπατά. Τους Ευρωπαίους εταίρους όταν υπέγραφε το μνημόνιο ή τους Έλληνες τώρα; Διότι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα.
Διαβάστε την μετάφραση των επίμαχων σημείων:
Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.
Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».
Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.
Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.




Σχόλια

  1. Φέρτε τον Καμμένο ρε παιδιά να απελευθερωθεί η χώρα. Με συμπαραστάτες τον Κουίκ (της αργομισθίας των 56000 ευρώ) , τον Μαρκάτο , τον Δημαρά , τον Κοντογιαννίδη , τον Χαϊκάλη , τον Αβραμίδη ή πως τον λένε των 8 κομμάτων σε 16 χρόνια θα οδηγήσει τη χώρα στην απελευθέρωση και των χαμένων Πατρίδων (σίγα μη σταμάταγε στην σημερινή κατάσταση). Εν πάσει περιπτώσει έχει αρχίσει η ένδοξη πορεία προς την εξουσία : τον Μάϊο 11 % , τον Ιούνιο 6-7 % και απο 2013 όπως και το άλλο "πατριωτικό" κόμμα του ΛΑΟΣ κάτω του 3%. Πλην όμως πατριωτικά ενώ όλοι οι άλλοι Ελληνες προδότες και δοσίλογοι. Ξεπεζέψτε απο το καλάμι όσο είναι καιρός γιατί το απότομο πέσιμο στο τέλος κάνει πολύ θόρυβο και είναι και οδυνηρό. Ρωτήστε και τον Καρατζαφέρη που έχει λαλήσει μτά την 6η Μαϊου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.