Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Να γιατί κρύβουν την έκθεση της Black Rock...

Πως είναι δυνατόν η έκθεση της Black Rock να διαρρέει στον διεθνή τύπο και να μην δίνεται σε Αρχηγό κόμματος;;
Μια χαρά τα βρήκε η Black Rock στην Ελλάδα .....
Θετική ήταν η  έκπληξη της  για τα ευρήματα σχετικά με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δανειακών χαρτοφυλακίων των ελληνικών τραπεζών..
Έτσι ανέφερε ο κ. Ράπανος στις 14 Ιουν.2012 στην ομιλία του στην Τακτική Γενική συνέλευση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Πιο συγκεκριμένα επικαλούμενος δηλώσεις αξιωματούχων της είπε ότι, ήταν θετικη έκπληξη τους για τα ευρήματας, της κατά τα άλλα "εμπιστευτικής" έκθεσης,...σχετικά
με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δανειακών χαρτοφυλακίων των ελληνικών τραπεζών.

Ο κ. Ράπανος επικαλούμενος πάντα την έκθεση της ανέφερε ότι οι προβλεπόμενες ζημιές των τραπεζών  από τα δάνεια στους ιδιώτες, αναμένεται να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από τις προβλέψεις που έχουν λογιστικοποιήσει σε τράπεζες, τα κέρδη από τις δραστηριότητες εξωτερικού και την αναμενόμενη κερδοφορία τους τα επόμενα 2-3 έτη..
Αυτό επεσήμανε ο κ. Ράπανος για πρώτη φορά και παρά την πρωτοφανή διεθνή οικονομική ύφεση, από το 2008 ως σήμερα ...
Y.Γ
Kαλά και αυτοί που μας έλεγαν προεκλογικά ότι το τραπεζικό σύστημα καταρρέει και ότι καταστρεφόμαστε...
Σας θυμίζουμε ότι η Τράπεζα της Ελλάδας πριν λίγες μέρες, όπως γράφαμε ΕΔΩ , είχε αρνηθεί να δώσει την έκθεση της Black Rock στους Ανεξάρτητους Έλληνες ως εμπιστευτική...   

Τώρα πως γίνεται να διαρρέουν στοιχεία της κατά τα άλλα εμπιστευτικής έκθεσης της Black Rock στον τύπο και να χρησιμοποιούνται στοιχεία των δημοσιευμάτων αυτών από τον κ. Ράπανο, ως επιχειρήματα για την καλή απόδοση των τραπεζών είναι μια άλλη ιστορία...
Διαβάστε εδώ όλη την ομιλία του κ. Ράπανου στην Τακτική Γενική συνέλευση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.