Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Άνοιξε η αυλαία του Athens Fringe Live!

Οκτακόσιοι καλλιτέχνες, έντεκα χώροι διεξαγωγής, δύο εβδομάδες με μουσική, εικαστικά, θέατρο, χορό, φωτογραφία και δράσεις για τα παιδιά περιλαμβάνει για φέτος το Athens Fringe Live πουξεκίνησε χθεςκαι θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.
Με περισσότερες συμμετοχές, διπλάσια διάρκεια, μειωμένη τιμή εισιτηρίου και δωρεάν εκδηλώσεις η γνωστή σε όλους διοργάνωση επιστρέφει και παρέχει για μια ακόμα χρονιά δωρεάν βήμα σε σε νέους δημιουργούς για να δείξουν τη δουλειά τους. Από το φετινό πρόγραμμα δεν θα λείψουν και εκδηλώσεις σε αναπάντεχους χώρους ακόμα και μέσα σε ταξί!
Με σύνθημα «Η Αθήνα μάς ανήκει», περισσότερες από 140 εκδηλώσεις καλλιτεχνών- θεατρικές δράσεις, παραστάσεις και μουσικές από όλον τον κόσμο θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης.

Στο θεατρικό κομμάτι του Live , μεταξύ άλλων, οι δημιουργοί προτείνουν από έργα devised (επινοημένου θεάτρου) έως διασκευές έργων του Σαίξπηρ από τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη καθώς και μια θεατροποιημένη εκδοχή του «Επιτάφιου» του Περικλή που θα ανεβάσουν ο 'Αγγελος Χατζάς και η Αργυρώ Λογαρά στις 29 Ιουνίου στο θέατρο Επί Κολωνώ.
Έναν υπαρξιακό λαβύρινθο φιλοδοξούν να παρουσιάσουν οι Ανω Τελεία στην παράσταση «Τ' όνομά μου είναι...» (Πολυχώρος Πολιτισμού Vault, 29/6), ενώ η ομάδα Λόγω Χορού ανεβάζει το «Έρως και τέλος ή Τα δάκρυα του ψαριού μέσα στη θάλασσα» όπου πρωταγωνιστής είναι «ένας άνθρωπος χωρίς χρόνο, τόπο, ταυτότητα» (Θέατρο Επί Κολωνώ, 20/6).
Κατά τη θεατρική ομάδα Καμμένο Παστίτσιο, τα μέλη της έχουν «μια βαθιά επιθυμία να ξαναζήσουν την εφηβεία» παρουσιάζοντας την παράσταση «Ψαρώνουμε, ε, ψαρώνουμε; Δεν ψαρώνουμε!» (Επί Κολωνώ, 21/6).
Μουσικές ροκ, ελέκτρο-ποπ, τζαζ έως έντεχνο ελληνικό θα φέρουν σε διαφορετικές σκηνές εξήντα δύο μουσικά συγκροτήματα που φιλοδοξούν να καλύψουν φέτος όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των επισκεπτών του Live. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.