Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Μαραντόνα: Αφού 300 κράτησαν τις Θερμοπύλες, 11 μπορούν τους Γερμανούς

«Οι Ελληνες είναι σκληροί, μεγαλύτεροι και έμπειροι ... είμαι βέβαιος ότι θα αντισταθούν ηρωικά, αλλά η Γερμανία μάλλον θα νικήσει, εκτίμησε ο διάσημος Αργεντίνος με δήλωσή του στους Times της Ινδίας.
«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι κρατάει στα χέρια του το παιχνίδι της ζωής του, καθώς πρέπει να δώσει μία μεγαλειώδη μάχη προς την κορυφή. Αλλά από τη στιγμή που 300 Ελληνες μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Ελληνες είναι βέβαιο ότι θα έχουν πιθανότητες απέναντι σε 11 Γερμανούς», υποστηρίζει ο Ντιέγκο.
«Ηδη πέτυχε ένα θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό της ομάδας του αυτό το βράδυ στο Γκντανσκ. ...
Η γερμανική ομάδα είναι σε φόρμα, νεανική και ισχυρή. Οι Ελληνες είναι σκληροί, μεγαλύτεροι και έμπειροι. Αυτό το πρωτάθλημα έχει επικεντρωθεί στην δύναμη και παρά το ό,τι είμαι βέβαιος ότι οι Ελληνες θα αντισταθούν ηρωικά, η Γερμανία μάλλον θα νικήσει.
Είναι εύκολο να προκαλέσουν το θαυμασμό σου. Εχουν νιάτα, ταλέντο και δύναμη και είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί για να πάρουν το ματς και πιθανόν και τον τίτλο», καταλήγει o κορυφαίος ίσως παίχτης του 20ου αιώνα, που τώρα είναι στον πάγκο της Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.