Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Σήκωσε αυλαία το 2ο «Athens Open Air Film Festival»

Ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη, με θερινά σινεμά και γιγαντοοθόνες σε αγαπημένες γωνιές της πρωτεύουσας και σε αρχαιολογικά πάρκα, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. Ο άνεμος φύσηξε από το 2ο Athens Open Air Film Festival (Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου), που σήκωσε αυλαία στον θερινό κινηματογράφο Λαΐς, της Ταινιοθήκης της Ελλάδας για να απλωθεί ως τον Σεπτέμβριο, από το κέντρο της πρωτεύουσας ως το Λαύριο και το Σούνιο.
Η είσοδος στις προβολές και τις είκοσι συνολικά δράσεις του Φεστιβάλ, είναι ελεύθερη για το κοινό.Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται σταδιακά.

Χθες, ξεκίνησε το αφιέρωμα «Καλοκαίρι στην Αττική» προβάλλοντας την «Γλυκιά Συμμορία» του Νίκου Νικολαΐδη στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.
«Λεφτά δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως ταινίες και μπόλικη καλή διάθεση για δημιουργία» είπε ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, χαιρετίζοντας το 2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, μαζί με τον διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γρηγόρη Καραντινάκη. 
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.