Καμμένος: Xρειάζεται ενότητα όχι παράδοση της χώρας

Δείτε απόσπασμα από την σημερινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθάρισε τις θέσεις του κινήματος και μίλησε για όλους και για όλα..
Το κυρίαρχο και αυτό που τόνισε ο Πάνος Καμμένος είναι ότι αυτή την στιγμή χρειάζεται ενότητα για την σωτηρία της χώρας και όχι παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές...
Επίσης ο πρόεδρος των ανεξάρτητων ζήτησε να συγκροτηθεί η βουλή σε σώμα και ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές και όχι απ τα κόμματα.
Δείτε τα σχετικά βίντεο

....

Σχόλια

  1. Φοβάμαι το εξής,τις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.Ο λόγος γιατί ο κόσμος θα κουραστεί,και θα αναδειχθούν ξανά εκείνοι που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη και επιμένουν στο μνημόνιο.Θα υπάρξει μεγάλη αποχή και αποστασιοποίηση,θα αλλοιωθεί το αποτέλεσμα και η θέληση των ελλήνων με ανάδειξη ανθρώπων που δε θα τους θέλουν οι έλληνες και κυρίως θα έχουμε πρόσωπα με ελάχιστη λαική υποστήριξη,κάτι σαν τον Καμίνη που αναδείχθηκε δήμαρχος Αθηναίων με ελάχιστο ποσοστό.Και τότε θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι έπιασε στασίδι στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο καθεστωτικός Καμμένος;
    Διακόσιες φορές φιλοξενήθηκε στο κανάλι.
    Τον βαεθήκαμε. Κούρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.