Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Krugman θεέ, πάρε την ΠΑΕ!

olympia

Ο γνωστός οικονομολόγος Paul Krugman βγήκε μια μέρα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα της Ιρλανδίας για το δημοσιονομικό σύμφωνο και πρότεινε οι Ιρλανδοί να ψηφίσουν «όχι» για να ..εκνευρίσουν τη Γερμανία!

“Το έχω σκεφτεί, είναι δύσκολο. Θα έλεγα να ψηφίσετε όχι” είπε σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό BBC 4, ενώ ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι η Γερμανία μετά την αρνητική στάση των Ιρλανδών θα την αποκόψει από τη διάσωση και την ίδια την Ευρωζώνη.

“Αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα ότι η πολιτική αυτή δεν μπορεί να αποδώσει” σημείωσε, λέγοντας ότι αν οι Ιρλανδοί πουν όχι θα στείλουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.