Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Από σήμερα ανοίγει η e- πύλη για τις φορολογικές δηλώσεις

Σήμερα αναμένεται να ανοίξει από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από τους φορολογουμένους, που έχουν ετήσιο συνολικό ατομικό εισόδημα πάνω απο 12.000 ευρώ και οι οποίοι έχουν προθεσμία έως και τις 15 Ιουνίου για να υποβάλουν τις δηλώσεις τους, ανεξαρτήτως ΑΦΜ.

Η ΓΓΠΣ έχει ήδη εκδώσει κλειδάριθμους σε περισσότερους από 325.000 φορολογούμενους, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα λάβουν συστημένη επιστολή, στην οποία θα αναγράφονται οι κωδικοί τους. Παράλληλα, εντός των ημερών ολοκληρώνεται και η αποστολή των εντύπων της φορολογικής δήλωσης σε όλους όσοι έχουν εισοδήματα κάτω από τις 12.000 ευρώ, καθώς και σε όλους τους συνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.