Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ Θ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

olympiada
Κάθε μέρα διαβαζουμε ιστορίες ανθρώπων που δεν βρίσκουν το κουράγιο να συνεχίσουν την ζωή τους. 
Πολλοί δεν θέλουν ή δεν μπορούν να προσαρμοστούν σ ένα περιβάλλον που αποσυντίθεται ραγδαία. Ομως οι άνθρωποι αυτοί εχουν οικογένειες που συνήθως μένουν πίσω προσπαθωντας να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να λύσουν και προβλήματα που πιθανον ανέδειξε μια αυτοκτονία. Ας προσπαθήσουμε να σταθούμε πλάι τους.
Ας μοιραστούμε τις προσωπικές ιστορίες κι ας στηρίξουμε τους διπλανούς μας με την Φιλία, την Αγάπη και τις ειδικές μας γνώσεις.

Αγαπητοί συνέλληνες, αν υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι δικηγόροι, ψυχολόγοι, οικονομικοί σύμβουλοι ή άλλοι που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τοις υπηρεσίες τους ή αν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν οικογένειες των οποίων κάποιο μέλος αυτοκτόνησε και χρειάζονται βοήθεια, στείλτε mail στο weareallgreekshellas@gmail.com για να συστήσουμε ένα δίκτυο αλληλοβοήθειας.Επίσης, φτιάξαμε μια σελίδα στο facebook με τίτλο Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ όπου μπορείτε να καταχωρείτε άρθρα.
 
Ευτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.