Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Κουβέλης: "Παράθυρο" σε κυβέρνηση υπό όρους

Της Μαρίνας Μάνη
Ανοικτό παράθυρο για συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς σε κυβέρνηση "ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης" άφησε το απόγευμα ο Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. "Είναι προφανές ότι μια μεταμφιεσμένη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι σε αρμονία με το εκλογικό μήνυμα και την εντολή των πολιτών", είπε. 
Και διευκρίνισε ότι για την Δημοκρατική Αριστερά ισχύει το δίπολο που είχε θέσει προεκλογικά: Ότι η κυβέρνηση "πρέπει να εξασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και να προχωρήσει στην απαγκίστρωση από το μνημόνιο".
Ο κ. Κουβέλης κάλεσε εμμέσως τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει εάν στις δυνάμεις που θα απευθυνθεί για συμμετοχή σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας εντάσσει και το κόμμα του Πάνου Καμμένου: "Άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει ότι θα απευθυνθεί πρωτίστως στις δυνάμεις της Αριστεράς", είπε χαρακτηριστικά. Για να προσθέσει ότι η Δημοκρατική Αριστερά περιμένει καθαρές και σαφείς προτάσεις.
Πηγή:capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.