Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Γιούνκερ: Να δοθεί στην Ελλάδα περισσότερος χρόνος

Να αφήσουν τους Έλληνες να αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν, και να μην «κουνούν το δάχτυλο», προέτρεψε τους Ευρωπαίους ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τονίζοντας ότι «αν η Αθήνα χρειάζεται χρόνο για το σχηματισμό κυβέρνησης, πρέπει να της τον δώσουμε».
«Δεν μπορούμε να επέμβουμε στις διαβουλεύσεις μεταξύ των ελληνικών κομμάτων»
τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup σε δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο, ενώ απέρριψε τη «λύση» της ελληνικής εξόδου από την Ευρωζώνη, τονίζοντας όμως πως «εξίσου άχρηστη λύση θα ήταν η πλήρης αναστροφή της Ελλάδας από το πρόγραμμα εξυγίανσης που έχει συμφωνηθεί».
Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν θα έβλεπε κατ' αρχήν αρνητικά να δοθεί ένα χρονικό περιθώριο στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων, επισημαίνοντας ωστόσο πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να αποφασιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.