Ο Καμμένος, τα λαμόγια και οι τραπεζοκόμοι.


olympiada 

Δεν έχει όρια η γελοιότητα σε αυτή την χώρα. Μιλάμε για έναν στρατό ηλιθίων που ζει από το βρώμικο χρήμα της διαπλοκής και μπορεί να προσφέρει κάθε είδους υπηρεσία χωρίς αιδώ. Δεν δίνουν δεκάρα για την αλήθεια, δεν υπολογίζουν τον εξευτελισμό. Άτιμοι μέχρι το κόκκαλο και όμως αποτέλεσαν τα “έγκριτα” συγκροτήματα και ΜΜ”Ε” που μεσουράνησαν σε όλη αυτή την πορεία καταστροφής της Ελλάδας.
Ο κόσμος βέβαια έχει αφυπνιστεί και το απέδειξε στις τελευταίες εκλογές. Και όμως, αυτοί συνεχίζουν σα να μην συμβαίνει τίποτα.
“Ο Καμμένος θα προτείνει πρωθυπουργό τον Αβραμόπουλο”!! Οι νοσηροί εγκέφαλοι ξαναχτυπούν. Απευθυνόμενοι άραγε σε ποιούς νοσηρούς εγκεφάλους;
Οι ίδιοι που αποκαλούσαν “τερατολογίες” τις αποκαλύψεις Καμμένου για Siemens, υποβρύχια και Τσοχατζόπουλο!


Οι ίδιοι που λοιδορούσαν τις αποκαλύψεις για τα CDS ώστε να ολοκληρωθεί ανενόχλητα το σχέδιο εκποίησης της Ελλάδας. Οι ίδιοι που στήριξαν το μέγα σκάνδαλο της πράσινης απάτης, όταν ο Καμμένος αποκάλυπτε την σχέση Παπανδρέου – Unigestion!
Σήμερα, λίγες ώρες πριν την συνάντηση Καμμένου – Παπούλια ξερνούν πάλι τις ασυναρτησίες τους. Παίρνουν μάλιστα και τηλέφωνο τα ίδια τα καρακόλια που παίρνουν βρώμικο τραπεζικό χρήμα από τους επίορκους τραπεζίτες για να το βουλώνουν, για να διαδώσουν την “αποκλειστική είδηση”!
Οι έντρομοι τραπεζοκόμοι που γνώριζαν ότι το χρήμα που έπαιρναν ήταν βρώμικο, ήταν βαμμένο με το αίμα των νεκρών Ελλήνων από την δολοφονική επέλαση του ΔΝΤ!
Δεν είναι απλά λαμόγια. Δεν είναι απλώς βουβουζέλες, είναι εγκληματίες.
Το γνωρίζουν ότι η τιμωρία τους έρχεται καλπάζοντας και θα είναι αμείλικτη.
Ο Έλληνας θα προτιμήσει να πεινάσει λίγο ακόμα, παρά να τους αφήσει να γλιτώσουν. Γιατί αν γλιτώσουν, είναι σίγουρο ότι θα πεινάσουν και τα παιδιά του.
Έτσι ρίχνουν το πυώδες έμεσμα τους μέσα στον επιθανάτιο τους ρόγχο.
Τους είχαμε όμως προειδοποιήσει: ALL SHALL FALL.

Σχόλια