Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέλαβε το στενό πρέσινγκ της Ντόρας και τα κατάφερε…

Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε από την επομένη των εκλογών, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε την καυτή πατάτα της διεύρυνσης προς κέντρο στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αφαιρώντας παράλληλα από το κάδρο δύο πρόσωπα στα οποία χρέωσε την προεκλογική εσωστρέφεια.
Ο Άρης δικαίωσε την επιλογή του Σαμαρά αφού κατάφερε με ελάχιστες παραχωρήσεις να επαναπατρίσει την Ντόρα Μπακογιάννη, αν και το θέμα της αντιπροεδρίας είναι ακόμα ανοιχτό.

Πιθανότατα όμως να τελεσφορήσει μετά τις εκλογές ανάλογα και με το αποτέλεσμα. Γεγονός είναι ότι και στην ΔΗΣΥ δεν είναι λίγοι αυτοί που ήθελαν την επαναπροσέγγιση
αφού όσο η Ντόρα έμενε εκτός βουλής οι ψήφοι τους θα πήγαιναν επαγωγικά στο πρώτο κόμμα χωρίς κανένα αντίκρυσμα στους ίδιους.
Την επόμενη μάχη του Άρη θα σας την αποκαλύψουμε αύριο.
Ευτέρπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.