Νέα δημοσκόπηση ΣΟΚ μονοψήφιο το ΠαΣοΚ

Νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του Extra3 διενεργήθηκε απο την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Νομό Αττικής το αποτελέσματα εκπλήσσει...
Να τονίσουμε οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου...

Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:



1. ΣΥΡΙΖΑ: 28.9%

2. ΝΔ: 12,5%
3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 11,6%
4. ΠΑΣΟΚ: 7,9%
5. ΚΚΕ: 6,2%
6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,3%
7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5%
8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,2%
9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,1%
10. ΛΑΟΣ: 2,7%
11. ΔΡΑΣΗ: 2,3%
12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,1%
13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,5%
14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 3,5%

ΑΛΛΟ: 4,5%
Με την αναγωγή των αποτελεσμάτων προκύπτουν τα εξής:

1. ΣΥΡΙΖΑ: 31.9%

2. ΝΔ: 13,8%
3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 12,8%
4. ΠΑΣΟΚ: 8,7%
5. ΚΚΕ: 6,8%
6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5,5%
8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,4%
10. ΛΑΟΣ: 3%
11. ΔΡΑΣΗ: 2,5%
12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%


citypress-gr

Σχόλια

  1. Ke Παπασπύρου θέλω να μου λύσετε μια μεγάλη απορία.

    Τι σας έχει κάνει προσωπικά το ΠΑΣΟΚ και έχετε συγκεντρώσει όλο το μένος σας εναντίον του ?

    Και εξηγώ αναλυτικότερα

    Πως είναι δυνατόν από μια ολόκληρη δημοσκόπιση με μειζον την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα πλησιάζοντας την αυτοδυναμία και με μεγάλη πτώση της ΝΔ , εσείς να στέκεστε στο μονοψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

    Πως είναι δυνατόν δεκα και πλέον μερες μετα τη συντριβή του ΠΑΣΟΚ και οριστική του πτώση από τη κυβέρνηση, ακόμα να ανεμίζει το banner του ΠΑΣΣΟΚ - ΔΝΤ,

    Περιμένω να έχετε την ευαισθησία αφενός να μην κόψετε το σχολιό μου και αφετέρου να μου δώσετε μια ειλικρινη απάντηση στο ερωτημά μου και οχι γενικα ΔΝΤ Μνημόνιο κλπ που τα έχουμε υποστεί όλοι μας και οδηγηθήκαμε να το καταδικάσουμε στη κάλπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕ;............ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ;ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ;ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ μπασοκ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 0,001%, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 5000 ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ μπενυ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΗ?

      Διαγραφή
  2. Οποιος ειναι Ελληνας , θα πρεπει να τον απασχολει παρα πολυ το που βρισκετε το Πασοκ και η ΝΔ .Ειναι οι δυο που διαλυσαν τη χωρα και το Πασοκ (2009 - 2012 ) που πουλησε τη χωρα .Να γιατι χαιρομαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη αγαπητέ σχολιαστή (Τετ Μαϊ 16, 05:08:00 μμ 2012) δεν έχεις καταλάβει ότι μένος δεν έχει μόνον ο Παπασπύρου ?
    Μένος εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες που εξαπατήθηκαν και από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, τα οποία δυστυχώς συνεχίζουν να εξαπατούν τον λαό ακόμη και μετά την συντριβή τους.
    Οι Ελληνες τους εμπιστεύτηκαν και τους ψήφισαν και αυτοί ΠΡΟΔΟΣΑΝ και κατέστρεψαν, όχι μόνο 11.000.000 Ελληνες, αλλά έκαναν κάτι ακόμη χειρότερο. Εκλεψαν από τους Ελληνες την ελπίδα !!!! Στέρησαν από τους γονείς το δικαίωμα να βλέπουν τα παιδιά τους και να τους λένε "προχώρα παιδί μου, αγωνίσου για να πετύχεις κάτι καλύτερο από εμένα" !!!!
    Οδήγησαν τους νέους να θεωρούν φυσιολογικό ότι θα μεταναστεύσουν για να βρούν ένα καλύτερο αύριο. Οδήγησαν τους συνταξιούχους να μην μπορούν να χαρούν αυτά για τα οποία μία ολόκληρη ζωή πάλευαν και απλά να περιμένουν το πότε θα πεθάνουν για να μην γίνουν βάρος στα παιδιά τους.
    Κατέστρεψαν κάθε ηθική αξία της Ελληνικής κοινωνίας. Συνεχίζουν και αποδέχονται την παραχάραξη της ιστορίας. Οδήγησαν μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων στα κόμματα των άκρων, κλπ κλπ κλπ
    Δεν γράφω άλλα γιατι ο οποιοσδήποτε θα κουραστεί έστω και να τα διαβάσει.
    Το μένος λοιπόν εναντίον τους θα συνεχιστεί μέχρι να εξαφανιστούν ΟΛΟΙ τους.
    Οι Ελληνες είναι λαός που μπορούν να συγχωρήσουν μια κατοχή, μια τουρκοκρατία κλπ κλπ
    Αυτό το οποίο οι Ελληνες δεν εχουν κάνει ποτέ και δεν θα κάνουν ούτε στο μέλλον είναι το ότι δεν θα συγχωρήσουν ΠΟΤΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.