Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Ας κοιτάξει ο κ. Σαμαράς τα του οίκου του...

Ακούγονται διάφορα σενάρια και κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι στελέχη της Ν.Δ προσεγγίζουν ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να επιστρέψουν στην Ν.Δ.
Μοιάζει με κακόγουστο αστείο...
Φαίνεται ότι έχουν χάσει τελείως την ψυχραιμία τους και προσπαθούν απεγνωσμένα να διασώσουν ότι μπορούν...
Ας κλείσει τα πόδια του ο κ. Σαμαράς για να μην του φεύγουν σαν τα ποντίκια κάτω απ τα πόδια του, οι εναπομείναντες στην Ν.Δ...
Ας αφήσουν ήσυχους τους Ανεξάρτητους Έλληνες που έκαναν έναν καθαρό αγώνα, χωρίς κτυπήματα κάτω απ την μέση και πληρωμένα-χαλκευμένα δημοσιεύματα.

Κανένας δεν μπορεί να αλλοιώσει μια νίκη δικαίωση στα όνειρα και τις ιδέες μας για τις οποίες αγωνιστήκαμε το τελευταίο διάστημα με όλη μας την καρδιά, με όλες μας τις δυνάμεις.
Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.