Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Νέο πρέσινγκ για Στέφανο Μάνο και Φιλελεύθερους – “καλοδεχούμενοι” λέει η Ντόρα.

Παρά τα όσα διοχετεύονται στο διαδίκτυο και σε ιστοσελίδες, η Ντόρα δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσέγγιση ΝΔ – Μάνου – Φιλελευθέρων. Αντίθετα, έχοντας προσχωρήσει με εξαιρετικούς όρους στην παράταξη, θα αναλάβει μαζί με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε ο τ. Υπουργός και οι συνεργάτες του να ενταχθούν στη ΝΔ.
Βέβαια επειδή τόσο οι Φιλελεύθεροι όσο και η Δράση είναι προσωποκεντρικά κόμματα, δεν θα δοθεί κανένα κίνητρο για ένταξη άλλων στελεχών πέραν των όποιων παραχωρήσεων στους αρχηγούς.

Είναι σίγουρο ότι η Ντόρα θα έχει στην φαρέτρα της την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας για να την προσφέρει στον Στέφανο Μάνο ενώ θέση στην λίστα και θεσμική θέση στο κόμμα σε περίπτωση μη εκλογής, φέρεται να έχει εξουσιοδοτηθεί να προσφέρει στον Γρηγόρη Βαλιανάτο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Που όπως και με την περίπτωση της Ντόρας, αναλαμβάνει πάλι το δυσκολότερο έργο.

Ευτέρπη
Y.Γ
Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης πριν λίγο στον ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για την προσέγγιση κάλεσμα τόσο του Μάνου όσο και του Καρατζαφέρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.